Het Java Software Platform is de hoeksteen van de IT industrie. Naar schatting wordt Java in meer dan 80% van ondernemingen gebruikt. Cursussen voor zowel beginners als gevorderden.

Java is niet alleen voor programmeurs. Java kennis is ook handig voor bijvoorbeeld project managers, ontwerpers, architecten, testers en devops engineers.

“Zeer gepassioneerde en vakbekwame trainer. Hij geeft op een rustige fijne manier les en neemt de tijd voor je. De training is goed te volgen, ook voor mensen die geen programmeerkennis hebben.”

Java Academy biedt naast standaard cursusssen ook training voor Java Certificering met behulp van geavanceerde examensoftware en deskundige begeleiding.

Daarnaast biedt Java Academy ook volledige traineeship trajecten met front-end, back-end, GIT, Spring Boot, Scrum, REST apis, JPA/Hibernate, Angular, etc.

“Een zeer goede training. William is een vakbekwame trainer met veel expertise en ervaring in het werkveld. Door het toepassen van interactie en sprekende voorbeelden weet William de complexe stof goed over te brengen op zijn publiek.”

Ook zijn er mogelijkheden voor bij- en/of omscholing van werknemers. Hierbij kunnen op maat gemaakte cursussen voor uw bedrijf worden samengesteld. Neem in dat geval contact op!

Wacht niet langer en meld je nu aan voor een Java cursus!