Bouw reactive single-page applicaties

Angular is een UI-framework voor het bouwen van mobiele en desktop-webapplicaties. Het is gebouwd met JavaScript. Je kunt het gebruiken om geweldige client-side applicaties te bouwen met HTML, CSS en JavaScript.

Angular is een platform en raamwerk voor het bouwen van single-page client-applicaties met HTML en TypeScript. Angular is geschreven in TypeScript. Het implementeert kern- en optionele functionaliteit als een set TypeScript-bibliotheken die u in uw toepassingen importeert.

Angular is geschreven in TypeScript. Het is de aanbevolen taal voor het maken van apps met Angular. Er zijn veel redenen om TypeScript te gebruiken in plaats van JavaScript, maar bovenaan de lijst staan minder bugs en een groter vermogen om met vertrouwen uw code te refactoren.

Angular is een open-source front-end framework dat wordt onderhouden door Google. Het maakt deel uit van het rijke JavaScript-ecosysteem dat wordt gebruikt voor het bouwen van mobiele en desktopwebapplicaties. Bij het gebruik van de nieuwste Angular-versies werken ontwikkelaars echter niet met JavaScript, ze schrijven met HTML en TypeScript – een JavaScript-superset.

Voordelen van Angular

 • Effectieve platformoverschrijdende ontwikkeling.
 • Hoge kwaliteit van de applicatie.
 • Verbeterde snelheid en prestaties.
 • Sneller ontwikkelingsproces.
 • Leesbare en testbare code.
 • Meer lichtgewicht webapplicaties.
 • Efficiënte probleemoplossende patronen.
 • Uitstekende materiaalontwerpbibliotheek.

Tijdens de training leer je de basis van de programmeertaal Java en imperatief en procedureel programmeren. Je krijgt in 2 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Java technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Java en het gebruik van o.a. datatypes, variabelen, packages, operatoren en beslissing constructies, arrays, loop constructies, methodes en klassen.

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Inhoud training
De training behandelt de basis van Programmeren met het Angular Framework.
Onderwerpen die aan bod komen:

 • Introductie Angular
 • Programmeren met TypeScript
 • Structuur en architectuur van een Angular applicatie
 • Binding
 • Routing
 • RESTful services met RxJS
 • Angular Material

Voor Wie?
De Training is bedoeld voor (beginnende) Front End developers.

Wat levert het op?
De cursus is gericht op het bouwen van single page applicaties met Angular. Met de onderwerpen die in de cursus aan bod komen leer je fundamenten van Angular die je vervolgens in de praktijk kunt gebruiken. De cursus is tevens een uitstekende basis van waaruit je je verder kunt gaan ontwikkelen.

Voorkennis

 • Enige kennis van Linux en ervaring met de commandline shell is aanbevolen om aan de oefeningen in deze training deel te nemen.

Certificaat
Wanneer je de cursusdag aanwezig bent ontvang je het certificaat van deelname.

Trainingsduur
De Training duurt 1 dag en is inclusief lesmateriaal. Op locatie zijn koffie, thee en lunch ook inbegrepen. BTW vrijstelling behoort tot de mogelijkheden.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Tijdens of voorafgaand aan de cursus wordt de benodigde software geïnstalleerd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dien je een eigen laptop mee te brengen.

Cursusvormen
De cursus wordt zowel klassikaal-, incompany- en als individuele training gegeven.

De Trainers
De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers waaronder William Chau

Cursuslocaties
De cursus wordt wisselend verzorgd in Almere, Amsterdam, Utrecht en Online. Informeer gerust naar de planning wanneer er geen datum op de gewenste locatie is ingepland.

Garanties
Java Academy werkt met kleine groepen (maximaal 8 personen) waardoor voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarnaast geeft Java Academy doorgangsgarantie van de cursus. Zelfs bij 1 cursist gaat de cursus door! Hierdoor hoef je je planning niet aan te passen door onnodige annuleringen. In dat geval wordt een individuele training aangeboden.