Completeer je Java kennis tot het niveau van junior Java Developer

Deze praktijkgerichte training sluit aan bij de cursussen Cursus Java voor Beginners en Cursus Java Vervolg: OO Programmeren. Je leert de geavanceerde concepten van Java en jouw Java kennis wordt in deze training gecompleteerd tot het niveau van junior Java Developer.

Tijdens de training leer je de geavanceerde concepten van de programmeertaal Java. Je krijgt in 2 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van Java met het Collections Framework, Exceptions en Lambdas. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen en het gebruik van o.a. Exceptions, het Collections Framework, Lambda functies en de nieuwe Java Date & Time API.

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Inhoud training
De training behandelt geavanceerde onderwerpen van Java.
Onderwerpen die aan bod komen:

  • Exceptions
  • Exception handling
  • Custom Exceptions
  • Collections Framework
  • ArrayList
  • Lambda functions
  • New Java Date & Time API
  • Advanced Topics

Voor Wie?
Deze cursus is bij uitstek geschikt voor mensen die al kennis hebben van objectgeorienteerd (OO) programmeren met Java of je hebt de cursussen Cursus Java voor Beginners en Cursus Java Vervolg: OO Programmeren bij ons gevolgd en/of je hebt kennis van de onderwerpen die in deze cursus behandeld worden.

Wat levert het op?
De cursus is gericht op de geavanceerde concepten van het programmeren in Java. Met de onderwerpen die in de cursus aan bod komen leer je geavanceerde concepten gebruiken die je vervolgens in de praktijk kunt toepassen. De cursus is tevens een uitstekende basis van waaruit je je verder kunt gaan ontwikkelen.

Voorkennis
Kennis en/of ervaring in objectgeorienteerd programmeren (OO) in Java of kennis op het niveau van de cursussen: Cursus Java voor Beginners en Cursus Java Vervolg: OO Programmeren.

Certificaat
Wanneer je beide dagen aanwezig bent ontvang je het certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De Training duurt 2 dagen. Zie voor de kosten de overzichtstabel. Prijzen zijn inclusief lesmateriaal. Op locatie zijn koffie, thee en lunch ook inbegrepen. BTW vrijstelling behoort tot de mogelijkheden.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Tijdens of voorafgaand aan de cursus wordt de benodigde software geïnstalleerd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dien je een eigen laptop mee te brengen.

Cursusvormen
De cursus wordt zowel klassikaal-, incompany- en als individuele training gegeven.

De Trainers
De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers waaronder William Chau

Cursuslocaties
De cursus wordt wisselend verzorgd in Almere, Amsterdam, Utrecht en Online. Informeer gerust naar de planning wanneer er geen datum op de gewenste locatie is ingepland.

Garanties
Java Academy werkt met kleine groepen (maximaal 8 personen) waardoor voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarnaast geeft Java Academy doorgangsgarantie van de cursus. Zelfs bij 1 cursist gaat de cursus door! Hierdoor hoef je je planning niet aan te passen door onnodige annuleringen. In dat geval wordt een individuele training aangeboden.