Ontdek de mogelijkheden van Java en leer de syntax

Java is een van de belangrijkste en populairste programmeertalen voor het ontwikkelen van applicaties voor bedrijfssystemen, mobiele apparaten en meer. Met de Cursus Java 11 voor Beginners heeft Java Academy een praktijkgerichte training ontwikkeld, waarmee je een uitstekende basis legt voor het ontwikkelen van applicaties door gebruik te maken van Java.

Tijdens de training leer je de basis van de programmeertaal Java en imperatief en procedureel programmeren. Je krijgt in 2 dagen een duidelijk inzicht in de werking en het gebruik van de Java technologie. Tijdens de training wordt de theorie afgewisseld met oefeningen en opdrachten. De training behandelt de verschillende toepassingen van Java en het gebruik van o.a. datatypes, variabelen, packages, operatoren en beslissing constructies, arrays, loop constructies, methodes en klassen.

Naast gedetailleerde informatieverstrekking is er in de training volop ruimte om te oefenen met de opgedane kennis.

Inhoud training
De training behandelt alle basisbegrippen van Programmeren met Java.
Onderwerpen die aan bod komen:

 • imperatief en procedureel programmeren
 • algoritmes
 • IntelliJ IDE
 • datatypes
 • variabelen
 • packages
 • operatoren
 • beslissing constructies
 • arrays
 • loop constructies
 • methodes
 • klassen

Voor Wie?
De Training is voor iedereen die wil leren programmeren met Java. Het is een cursus Java voor beginners.

Wat levert het op?
De cursus is gericht op het programmeren in Java. Met de onderwerpen die in de cursus aan bod komen leer je fundamentele Java programma’s te maken die je vervolgens in de praktijk kunt gebruiken. De cursus is tevens een uitstekende basis van waaruit je je verder kunt gaan ontwikkelen.

Voorkennis
Eerdere programmeerervaring is een voordeel maar niet vereist.

Certificaat
Wanneer je beide dagen aanwezig bent ontvang je het certificaat van deelname.

Trainingsduur en kosten
De Training duurt 2 dagen. Zie voor de kosten de overzichtstabel. Prijzen zijn inclusief lesmateriaal. Op locatie zijn koffie, thee en lunch ook inbegrepen. BTW vrijstelling behoort tot de mogelijkheden.

Materiaal
Het materiaal voor deze training wordt digitaal geleverd. Tijdens of voorafgaand aan de cursus wordt de benodigde software geïnstalleerd. Om te kunnen oefenen met de opgedane kennis dien je een eigen laptop mee te brengen.

Cursusvormen
De cursus wordt zowel klassikaal-, incompany- en als individuele training gegeven.

De Trainers
De cursus wordt verzorgd door ervaren trainers waaronder William Chau

Cursuslocaties
De cursus wordt wisselend verzorgd in Almere, Amsterdam, Utrecht en Online. Informeer gerust naar de planning wanneer er geen datum op de gewenste locatie is ingepland.

Garanties
Java Academy werkt met kleine groepen (maximaal 8 personen) waardoor voldoende aandacht is voor de individuele deelnemer. Daarnaast geeft Java Academy doorgangsgarantie van de cursus. Zelfs bij 1 cursist gaat de cursus door! Hierdoor hoef je je planning niet aan te passen door onnodige annuleringen. In dat geval wordt een individuele training aangeboden.