Klik hier voor meer ervaringen op Springest

William is een prettige en geduldige persoonlijkheid en docent. Hij brengt zijn grondige kennis van verschillende programmeertalen, in het bijzonder Java, kundig en professioneel over op zijn studenten. De stof is vaak complex en toch weet hij in korte tijd de essentie goed uiteen te zetten. Een op en top vakman.

Aad Voermans – Zelfstandig Grafisch Ontwerper Aangenaam Ontwerp

Zeer gepassioneerde en vakbekwame trainer. Hij geeft op een rustige fijne manier les en neemt de tijd voor je. De training is goed te volgen, ook voor mensen die geen programmeerkennis hebben.

Isabella Spek – zelfstandig project manager

Een zeer goede training. William is een vakbekwame trainer met veel expertise en ervaring in het werkveld. Door het toepassen van interactie en sprekende voorbeelden weet William de complexe stof goed over te brengen op zijn publiek.

Patrick Sturkenboom – Defensie

Goede, duidelijke uitleg

M. van Maaren – Joost IT

William is een goede trainer en ik heb veel geleerd. Bedankt voor de cursus!

H. Koster – Cursist Java Developer

Via het ITMG heb ik de opleiding tot Gecertificeerd Java Developer mogen volgen en William Chau was onze opleider. William heeft het vermogen om op een rustige wijze je mee te nemen in een moeilijke materie en de hoofdzaken direct helder te maken. Daarbij schakelt hij met iedereen in de groep en heeft hij mij zeker op een hoger level gebracht. William schept een goede en ontspannen sfeer, ik heb zeer genoten van de lessen, waarvoor mijn dank.

Jack Leenders – Interim Manager

Top

Yassir Boutayeb – Facilitaire Dienstverlening

In april-mei heb ik de opleiding tot Gecertificeerd Java Developer gevolgd bij William Chau. William heeft o.a. veel kennis van Java en Eclipse en het is goed merkbaar dat hij jarenlange praktijkervaring heeft. Hij beantwoordde vragen uitgebreid en goed, veelal met Java-code voorbeelden.
De kennis van programmeren bij de cursisten liep erg uit een. Gelukkig kon William daar goed mee omgaan. Door de rust die hij uitstraalde, heerste er tijdens de cursusdagen een ontspannen sfeer en kwamen alle cursisten tot hun recht.
Naast veel aandacht voor de taal Java, kwam ook uitgebreid ter sprake hoe je een (programmeer-)probleem aanpakt. Kortom ik heb veel geleerd waar ik in de praktijk wat aan zal hebben. Mijn hartelijke dank.

Sander van Kappel – ITMG Make IT Work omscholingstraject

Goede en rustige uitleg

Danielle Franke – Java Developer Belastingdienst

De Java training was erg nuttig voor mij. Omdat ik al jaren programmeer in een andere taal, waren sommige zaken wat makkelijker voor mij. Maar een aantal dingen zoals het object georiënteerde aspect was wel nieuw. William had een overzichtelijk programma gemaakt, dat klassikaal werd afgewerkt. Daarbij werden ook veel oefeningen gedaan. Daardoor ging het geleerde meer leven en was het beter te bevatten. In zes lesdagen werd je de basis van de Java taal bijgebracht. Dat was voor William een pittige klus, mede gezien het niveauverschil in de klas. Toch heeft hij dat goed gedaan. Om ook het Java examen te halen is echt ook aardig wat zelfstudie noodzakelijk.

Hans Krukkert – Software Developer Progress OpenEdge