Java Academy verzorgt Java traineeships, bijscholing en omscholing. Iedere klant heeft zijn zo zijn eigen behoeftes, en als u uw medewerkers naar een standaard cursus stuurt, is de effectiviteit minder dan wanneer u een aangepast programma aan uw medewerkers aanbiedt. Daarnaast zult u ook minder kosten maken, aangezien u korting krijgt wanneer u meerdere personen tegelijkertijd aanmeld voor een trainingsprogramma.

Kortom, met een In-company of Maatwerk training zorgt u ervoor dat uw medewerkers weer met de laatste technieken kunnen werken waardoor u zowel uw medewerker tevredenheid en de productiviteit weer op peil kunt brengen.

Een selectie uit de diverse maatwerktrajecten staat hieronder vermeld. Neem contact op om uw wensen te bespreken!

Traineeship Full Stack Java Developer

In opdracht van een grote detacheerder is een Full Stack Java Developer opleidingstraject verzorgd van 3 maanden waarin de kandidaten werden opgeleid tot full stack Java Developer. Deze kandidaten zijn na het eindproject aan de slag gegaan bij de detacheerder als junior Java developer.

Loopbaanoriëntatie- en scholingstraject

Voor een samenwerkingsverband tussen UWV en een aantal lokale gemeenten zijn circa 50 personen omgeschoold tot Java Developer.

Java Training Overheid

Als onderdeel van een IT traineeship bij een grote overheidsorganisatie is een Java introductiecursus verzorgd.

Java Bijscholing Pensioenuitvoerder

Bij een van de grootste nationale pensioenuitvoerders is een Java bijscholingstraject uitgevoerd met bijbehorende examentraining.

Duurzame Inzetbaarheid van ICT Professionals

Als onderdeel van een functiegericht opleidingstraject gesteund door de Europese Unie zijn een aantal Java certiferingscursussen verzorgd.

Scholingstraject WW & Statushouders

Ten behoeve van een scholingstraject voor WW en statushouders Java zijn trainingen verzorgd in het kader van omscholingsprojecten van UWV/het Rijk (Java Developer).