Site Loader

De Corona Crisis heeft hard toegeslagen in vrijwel alle sectoren van de economie. Retail en andere bedrijven staan op het punt om failliet te gaan. Gek genoeg zijn er ook bedrijfstakken waar het juist veel beter gaat. Denk aan supermarkten en bouwmarkten. Deze bedrijven maakten record omzetten.

Voor de trainingsmarkt is de Crisis natuurlijk ook funest geweest, aangezien klassikale trainingen niet meer door kunnen gaan. Maar gelukkig is er in deze branche de mogelijkheid om virtueel trainingen te geven en bij te wonen.

Zo ook bij Java Academy. Net deze week is er via Zoom een training Java gegeven en het ging hardstikke goed. Sterker nog, het leek alsof de cursisten nog beter konden opletten dan tijdens een klassikale cursus. Zoom staat momenteel wel onder kritiek dat het niet veilig zou zijn, maar als je de juiste maatregelen neemt, is het een zeer fijn middel om online trainingen te geven. Mocht je geinteresseerd zijn om ook op deze manier een Java training te volgen, schrijf je dan in voor een online Java cursus of informeer naar de mogelijkheden.

Post Author: admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *